Skal du i gang med tjeklisten til baby? Sådan anskaffer du det billigt

Går der ikke længe, før den lille guldklump melder sin ankomst? Og vil du gerne have det hele mere eller mindre klar til, at det sker? Det forstår vi godt, da det er dejligt at være godt forberedt. Der er bare lige ét men: Det er dyrt… Det har vi dog nogle løsninger på. 

Tiden som nybagte forældre er fantastisk. Det er en tid, hvor man går i sin egen boble og bare nyder, hvordan hele verden smiler til en. Men tiden op til er ganske dyr, da der skal anskaffes alt lige fra barnevogn og tremmeseng til puslebord og tøj. 

Det behøver dog slet ikke være så dyrt at få styr på tjeklisten til baby. 

Brug Marketplace på Facebook

Brugt er guld. Når der er tale om ting til babyer, er det især guld, da rigtig meget nyt er meget dyrt. Det gode ved brugte ting til babyer er som regel, at det ikke er meget brugt. Det er ganske få måneder, at der er brug for bodyer i størrelse nyfødt, at der er brug for en babynest og ikke mindst legetøj. 

Det hele går så stærkt, at det slet ikke når at blive slidt. Derfor kan du roligt kaste dig ud i at søge efter brugte babyting på listen, når du går i gang med tjekliste baby. Når det er på et sted som Marketplace, kan du også nemt og hurtigt skelne mellem forskellige ting og vælge det, der passer dig bedst. 

Det tager selvfølgelig lidt længere tid i forhold til afhentning. Men der gemmer sig meget brug guld. 

Spørg ud i dit netværk

Har du veninder, der har fået børn? Og er de nu noget større end den baby, der melder sin ankomst hos dig lige om lidt? Så lav endeligt gerne et opslag på dine sociale medier, hvor du spørger efter babyting, der ikke længere bliver brugt, og som du kan overtage gratis eller mod en lille skilling. Du bliver med garanti overrasket over, hvad folk har gemt på loftet eller ikke har haft overskud til at sælge eller give videre. 

Det er også godt allerede nu at lære baby og sig selv, at det er okay at tage imod brugte varer og give det nyt liv igen. Måske du endda kan være heldig at overtage en barnevogn? 

Brug DBA

DBA er den rene guldgrube, når du gerne vil komme igennem din tjekliste. Her er der masser af barnevogne, tremmesenge, legetøj, tøj og andre ting, der er skønne at have, når baby kommer. Der gemmer sig ofte mange ting, der ikke koster alverden. Så der er hurtigt mange penge at spare på den konto.