Rejs med dine børn

Børn er ingen hindring når det gælder at rejse, faktisk har børnene ikke noget imod at komme med ud i verden. Det at rejse med små børn, kræver alligevel noget forberedelse og planlægning. 

Rejs mens du er på barsel

Flere og flere benytter sig af muligheden til at rejse mens de er på barsel, og ser derfor fordelen i at bruge tiden man har sammen, til at skabe nogen oplevelser sammen. Selv om den lille pode ikke nødvendigvis husker så meget af det hele, så får den samlede familie mange fine oplevelser, som de kan leve på i de næste mange år. Så længe forældrene er glade, så er børnene glade. Fordelen med at rejse på barsel, er selvfølgelig at man har mulighed for at holde fri over længere tid, og man kan derfor rejse lidt længere væk end ellers. Det kan også være en fordel hvis din baby ammer, da man ikke behøver at være bekymret for den fremmede mad barnet spiser. En baby er faktisk ret nem at have med, da det findes utrolig mange gode bæresæler, så barnet kan beskyttes i mod indtryk, og hele tiden være tæt på en mor eller far, ude i den store verden.

En skal selvfølgelig have luft i økonomien for at rejse langt væk. Hvis drømmen er at rejse på den anden siden af jorden, kan det derfor være en god ide at sætte nogle penge af, som er øremærket til rejse med børn. Hvis du drømmer om at få dine penge til at vokse hurtigere end de kan i banken, så kan det være investering er noget for dig og din familie. Du kan læse mere om de mange nye investeringsmuligheder her. 

Hvor skal vi rejse?

Nogen ganger er det ikke så meget destinationen, men mere oplevelsen af at komme væk fra hverdagen sammen med dem man elsker, som frister en. Hvis dette er tilfældet, så kan man booke en hytte i en svensk skov, hvor man kan falde helt ned, og nyde hinandens og sin babys selskab over flere uger. Det kan også være et godt alternativ, hvis økonomien ikke er til den lange rejse. Hvis man drømmer om sand og strand, så skal man vende snuden i en anden retning. Et populært rejsemål med baby og små børn, er Asien, hvor populære destinationer kan være Thailand eller Bali. Det er selvfølgelig strand og palmesus som frister, men også venlige mennesker, et veludviklet hospital og læge tilbud, samt generel tryghed, er vigtige faktorer.

En roadtrip i USA er for mange også drømmerejsen, noget som kræver at man har en tålmodig baby, som kan lide at køre bil.

Forberedelse og planlægning

Når man skal rejse med baby, så er planlægning og forberedelse vigtigt. Det kan være en god ide at booke rejsen på forhånd, specielt hvis man rejser i højsæson. Man vil nødig risikere at stå uden overnattingsmuligheder, med en lille baby på armen. Det kan være en fordel i at lave noget research, i forhold til at finde et børnevenligt miljø, og booke et værelse med god plads.

Du skal selvfølgelig rådføre dig med læge, sådan at den lille har de nødvendige vacciner og medbragt medicin, inden I rejser. En anden god ide er at pakke med bleer, solcreme og noget velkendt mad, da det ikke er sikkert du kan finde produkter som du kender, udenfor Europa.