Gør plads til dig selv

Som forælder kan man godt føle, at der ikke er plads til andet end arbejde og børnene i hverdagen. Det er dog ikke sundt fuldstændigt at glemme sig selv, og der er flere ting, du kan gøre for at finde lidt mere plads til dig selv i din hverdag.

 

Brug lidt tid til at sammensætte en outfit

Hvis vi ikke er glade med, hvordan vi ser ud, kan det godt ende med at påvirke humøret og selvtilliden hele dagen. Som travl forælder får man ikke altid sat særlig meget tid af om morgenen til at sammensætte en flot outfit, og det betyder, at man ofte bare ender med at komme ud af døren i det første rene tøj, man kan finde.

Ved at bruge lidt ekstra tid på at sammensætte et mere gennemført look kan du ende med at have en bedre følelse, når du træder ud af døren. Husk, at det dog kun skal være for din egen skyld, så fokuser på at vælge lige præcis det tøj, som du elsker at gå i. Det kan også give et boost at have alle detaljerne i orden og gå med pæne accessories. Du kan for eksempel finde inspiration til at vælge det helt rette ur her.

 

Vær ikke bange for at bede om hjælp

Du behøver ikke at kunne det hele. Det tager tid at lære at blive en forælder, og det er helt naturligt, at man ikke har styr på alting fra starten af. Så sørg for at få spurgt om hjælp, når du har brug for det.