Børnelamper der ligner dyr til børneværelset

Mørke er ofte en af de ting der kan gøre at børn har svært ved at falde i søvn om aftenen, fordi det er uhyggeligt eller ubehageligt at man ikke kan se noget. En løsning på dette problem er en god væg- eller bordlampe til børn der kan stå tændt indtil dit barn sover el. hele natten.

Når nu der skal stå en lampe på dit barns værelse, hvorfor så ikke vælge en dekorativ lampe der skaber glæde og stemning på dit barns værelse. Det kunne være en lampe med dyremotiver eller en lampe formet som et dyr.

Lamper til børn der ligner dyr

En lampe der ligner dyr er ikke så uhyggelig for et barn og mange af de lamper der laves der ligner dyr giver et rigtig behageligt og hyggeligt lys der er til at falde i søvn i. Det skyldes ikke bar man forsøger at lave lamperne til børneværelser, men også at der er tænkt på sikkerheden i produktionen af lampen.

En børnelampe har altså et hyggeligt lys fordi den lyser med meget få watt. Det gør den også billig i strøm, samtidig med at den ikke kan overophede og blive så varm at barnet kan brænde sig på den.

Du kan eksempelvis få dyrelamper til børn der ligner kaniner, dinoer, hunde, katte, pindsvin, elefanter og meget mere. Du kan få en oversigt over dyrelamper i denne artikel på Babylife.

Lamper med dyremotiver til børn

En anden mulighed er at finde en almindelig dyrelampe til børn, men med dyremotiver på lampeskærmen el. hvor lampeskærmen er et dyremotiv. Denne type lamper findes i mindst ligeså mange udgaver og designs og kan pynte rigtig fint på et børneværelse også, men lidt mere enkelt og elegant.

Lamper med dyremotiver lavet til børneværelset over holder også de samme sikkerhedskrav som dyrelamper til børn, med at de kun lyser med max. antal watt og derfor ikke kan blive overophedet.